Kool meedias 2015/2016

Nädala tegijad

16:26 11. aprill 2016

Nädala tegijad on Valga põhikooli tööõpetuse õpetajad Jaan Kroon ja Toomas Duvin ning Valga põhikooli seitsmendate klasside õpilased, kes valmistasid nädala esimestel päevadel tööõpetuse tunnis üle kahekümne pesakasti, mis koos linna pargipuudele üles seati.

Vaata lisa Valgamaalase paberlehest

Maakonna parim etleja on Otepää noormees

16:26 11. aprill 2016

Kolmapäeval kogunesid Tõrva kirik-kammersaali maakonna koolide parimad luule- ja proosalugejad, et selgitada välja, kes esindab maakonda Liivi muuseumis Juhan ja Jakob Liivi koolinoorte etlusvõistlusel.

Loe edasi tasulisest Valgamaalase veebiväljaandest

Kooliteater kasvatab õpilasest kultuurinautleja

11:49 11. aprill 2016

Kooliteater ei eelda, et laps oleks vilunud näitleja. Selle eesmärk on pigem kasvatada kultuurinautijat, kes oskaks hinnata teatrit kui kunstivormi, mis annab eluteele kaasa nii esinemisjulguse kui sõnaseadmise oskuse.

Loe edasi tasulisest Valgamaalase veebiväljaandest

Galerii: Valga põhikooli õpilased täitsid pargi pesakastidega

11:43 11. aprill 2016

Täna ehitasid Valga põhikooli seitsmendate klasside poisid ja tüdrukud tööõpetuse tunnis valmis üle kahekümne pesakasti ja seadsid need üles Valga linnaparki.

Loe edasi ja vaata pilte tasulisest Valgamaalase veebiväljaandest

Käänuline koolitee tõi lõpuks kodukanti tagasi

11:38 11. aprill 2016

Valga põhikooli arendus- ja noorsootööjuht Maria Sikk teeb ja jõuab palju, nii et vahel kipub päevas tundidest puudu tulema. Nüüd on ta end Valgas taas sisse seadnud ning plaani siit lahkuda pole.

Loe edasi tasulisest Valgamaalase veebiväljaandest