Tasub teada

Aktiivsus- ja tähelepanuhäiretega laste vanemate ja õpetajate tugirühm alustab uuesti

09:29 08. oktoober 2012
Vaatamisi: 648

Aktiivsus- ja tähelepanuhäiretega (ATH) laste vanematele ja õpetajatele suunatud tugirühm ootab uusi ja endiseid liikmeid 15. oktoobril kell 17.00 Valga Linnavalitsuse II korruse saali 201 aadressil Puiestee 8, Valga. Kohtumise eesmärgiks on jagada üldist informatsiooni ATH teemal, arutada järgmiste kohtumiste teemasid ning jagada vahepeal ettetulnud rõõme ja muresid. Kohtumisel osaleb linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti logopeed Margit Aigro, kes räägib ATH laste teemal eripedagoogi ja logopeedi pilgu läbi. Aktiivsus- ja tähelepanuhäiretega laste õppimisvõimalustest räägib Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants.

ATH tugirühm jätkab regulaarseid kohtumisi edaspidi sel aastal iga kuu teisel kolmapäeval kell 17.00 Valga Linnavalitsuse saalis. Järgnevad kokkusaamised toimuvad seega 14. novembril ja 12. detsembril. Eelnevalt ette registreeruma ei pea ja osalemine on tasuta.

Aktiivsus-ja tähelepanuhäiretega laste vanematele ja õpetajatele suunatud tugirühm alustas Valgas tööd 2011. aastal peale vastavasisulise koolituse toimumist. ATH tugirühma eesmärk on anda võimalus turvalises keskkonnas oma muresid ja rõõme jagada, vahetada kogemusi ning saada kasulikke nõuandeid ja emotsionaalset tuge nii rühmajuhilt kui teistelt tugirühma liikmetelt.

Oodatud on kõik, kes tunnevad, et ATH teema neid puudutab.

Lisainfo rühmajuhilt:

  • Aive Aru
    Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti sotsiaalpedagoog
    Tel 5300 9509
    E-post: aive.aru@valgalv.ee