Tasub teada

Valga linna uus sotsiaalpedagoog on Liina Taits

15:36 15. oktoober 2014
Vaatamisi: 2644
Autor: Valga Linnavalitsus

Valga Linnavalitsuses alustas tänasest (13.10) tööd sotsiaalpedagoog Liina Taits, kelle tööülesanneteks on Valga Põhikooli õpilaste probleemide erapooletu lahendamisele kaasaaitamine ja eesmärgiga aidata kujundada häid suhteid koolis õpetajate ja õpilaste ning õpilaste endi vahel.

Uus pedagoog on elupõline valgalane ja Valga Gümnaasiumi vilistlane.
Liina Taits on saanud rakendusliku kõrghariduse Tartu Kõrgemast Meditsiinikoolist ja täiendanud oma teadmisi erinevatel täiendkoolitustel sotsiaal- ja õigusvaldkonnas. Tänaseks on Liinal töökogemust 13 aastat Justiitsministeeriumi haldusalas, kus üheks tööülesandeks oli tegelemine noortega, kes olid pahuksisse sattunud seadustega.

Liina sõnul oli see hea kogemus, mis näitas millistest probleemidest õigusrikkumised võivad alguse saada. Kogu seda teadmiste pagasit on võimalus oma uues ametis tulemuslikult ära kasutada ja koolis rohkem tegeleda ennetustööga.

„Muidugimõista on sotsiaalpedagoogi ametis väga vajalik varajane informatsiooni laekumine ja õigeaegne sekkumine, hea koostöö lapsevanematega ja meeskonnatöö klassijuhatajate ning õpetajatega" ütles haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants.

Hele Heletäht
Valga Linnavalitsuse avalike suhete spetsialist
766 9902; 5347 2255