Tasub teada

Koolitajad Kampaania lapsevanematele - Ole kohal

15:42 26. oktoober 2015
Vaatamisi: 1782

Tugikeskus annab teada, et 26.10-01.11 korraldab Perekeskus Sina ja Mina veebipõhist kampaaniat „Ole kohal“ ja kutsun teid sellest osa võtma!
Tahame lapsevanematele öelda, et kontakt lapsega on oluline ja hea kontakti loomine ning hoidmine on nii lihtne, et iga vanem saab seda iga päev suurema vaevata teha. Tahame mitte vaid tähelepanu juhtida vaid ka näidata, mida iga lapsevanem peaks iga päev tegema, et lastega oleksid lähedased suhted. Lühidalt öeldes- tuleb olla mõtetes kohal, tunnustada, suhelda, kallistada ja koos aega veeta.

Mis meil plaanis on? Lehel www.sinamina.ee/olekohal on:

  • 5 lavastuslikku klippi, kus näitlejad Andero Ermel ja Külli Teetam näitavad igapäevaseid olukordi, kus lapsevanemad ei märka olla lapsega kontaktis.
  • 8 videomeenutust, kus tuntud inimesed meenutavad toredaid hetke lapsepõlvest, mil nad tundsid vanemaga lähedust või ennast vanema jaoks olulisena.
  • 3 lühikest e-loengut meie koolitajatelt - kuidas vanemana jaksata, kuidas last kuulata ja kuidas luua füüsilist kontakti.
  • Hulgaliselt lihtsalt loetavad artiklid ja nõuanded, miks on kontakt vajalik, kuidas seda luua ja mida lapsega koos toredat teha.

Kõike ülamainitut levitame nädala jooksul perekeskuse Facebooki lehel ja Delfis, lisaks kajastame mingis osas portaalis perekool.ee ja paaris lapsevanema blogis. Teisipäeva hommikul on Terevisioonis Auli Andersalu-Targo ja kolmapäeval räägivad Ringvaates lapsevanemaks olemisest Külli Teetamm ja Andero Ermel, kes klippides näitlesid.

Kuidas sina saad osaleda?

  • Palun jaga järgmisel nädalal Facebookis neid videosid või artikleid, mis just sind kõnetavad. Kui oled Perekeskus Sina ja Mina uudisvoo jälgija Facebookis, saad klippe mugavalt jagada või meeldivaks märkida siis, kui oleme need Facebooki postitanud. Nädalat alustame meenutustega ja kolmapäevast hakkame levitama lavastuslikke klippe ja e-loenguid.
  • Teine variant on minna www.sinamina.ee/olekohal ja sealt jagamiseks vajutada Facebooki ikoonile. Nii saab jagada nii videosid kui ka artikleid.

NB! Tänud perekeskuse kampaaniameeskonnale: Kärt Vajakas, Kadri Järv-Mändoja, Ester Rõuk, Auli Andersalu-Targo, Raivo Ilmsalu– teiega võib luurele minna!

Perekeskus Sina ja Mina

www.sinamina.ee