Uudised 2021/2022

Kunstikuu kokkuvõte

15:47 01. detsember 2021
Vaatamisi:

Valga Põhikooli kunstikuu oli sel korral kirju nagu meie teema-aastale ehk kooli sünnipäeva-aastale kohane. Terve kuu vältel tehti erinevaid tegevusi ja ilmus erinevaid näituseid.

Kuna kuu oli pühendatud sünnipäevakaartidele, siis I korrusele seati üles näitus, kus võis näha erinevaid õnnitluskaarte alates 1940ndatest aastatest kuni tänapäevani. Lisaks joonistasid ka õpilased tundides erinevaid kaarte. Samal korrusel on õpilaste kunstitööd ja vabariikliku fotokonkursi „Märka mind“ parimad fotod, mille autoriks on meie õpilased või õpetaja. 

II korrusel sai nautida traditsioonilist „Loom, kellega suvel kohtusin“ konkursi töid ehk meie õpilaste joonistatud loomapilte. Antud näitus vahetus välja sünnipäevalugude konkurssiga, kus saab lugeda põnevaid kirjatöid meie õpilaste sünnipäevatraditsioonidest.

Kunstikuu lõpetas üleminek jõulukuusse, kui kooli stendidele, seintele ja koridori ilmusid temaatilised raamid ja lumehelbed.

Aitäh kunstiõpetuse, käsitöö- ja tehnoloogiaõpetajatele ning kõigile õpetajatele ja õpilastele, kes jagasid oma töid, kaarte, osalesid konkursil või panustasid kaunistamisel!

 

Maria Sikk

Arendus- ja noorsootööjuht