Kool meedias 2015/2016

Mis saab suveks kooli unustatud asjadest?

00:00 18. juuni 2016

Mitmel Valgamaa koolil on mure õpilaste asjadega, mis suveks kooli jäetud. Palju on riideesemeid, mida keegi omaks ei tunnista.
Valga põhikooli garderoobidesse on jäänud väga palju õpilaste isiklikke asju, mis tuleks sealt kiiremas korras ära viia.

Loe edasi Valgamaalase veebiväljaandest

Koolinoored tõmbasid olümpiastartidele joone alla

00:00 17. juuni 2016

Tallinnas Kadrioru staadionil selgusid sarja «TV10 olümpiastarti» parimad kergejõustiklased ja edukamad koolid.
Sarja 45. hooaja finaalvõistlusest võttis Tallinnas osa 166 noort kergejõustiklast, nende hulgas kaheksa Valga põhikooli, kaks Tõrva gümnaasiumi ning üks Otepää gümnaasiumi sportlast.

Loe edasi Valgamaalase tasulisest veebiväljaandest

GALERII: Valga põhikool pidas pidu

11:16 09. juuni 2016

Valga põhikool pidas taas oma koduõuel pidu. Peol nimega "Laps ja tuul" astus lavale tervelt 16 erinevat tantsu- ja laulukollektiivi. Kokku kuusteist kooli ja nende sõprade kollektiivi astusid Valga põhikooli hoovis üles ning tõid publiku ette tervelt 18 omanäolist etteastet. Kuulda sai nii flöödimängu, näha nii rahvatantsu kui ka võimlemisrühmade esitusi, aga ka laulu ja muud põnevat.

Vaata pilte Valgamaalase veebiväljaandest.

Koolitus aitab direktoril õpetajatele tuge pakkuda

11:11 09. juuni 2016

Haridus- ja teadusministeerium pakub esimest korda koolijuhi ametisse asuvatele üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste direktoritele taas võimalust kandideerida spetsiaalselt nendele loodud arenguprogrammi.

Loe edasi Valgamaalase tasulisest veebiväljaandest

Galerii: Maavanem tunnustas maakonna parimaid õpilasi

00:00 03. juuni 2016

Täna, 2. juunil tunnustasid Valga maavanem Margus Lepik ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits maakonna parimaid gümnasiste, aineolümpiaadide võitjaid ja nende juhendajaid. Valga kultuuri- ja huvialakeskusesse oli kutsutud 92 õpilast ja 48 juhendajat.

Loe edasi Valgamaalase tasulisest veebiväljaandest