Uudised 2020/2021

Eelmisel aastal said õpilased veel kontaktselt malet mängida ning meie koolis toimus esimene sõbranädala maleturniir. Ja seda ikka juhendaja Siverti valvsa pilgu all.

Meie kooli malering osales Eesti koolide võistkondlikel meistrivõistlustel

12:18 16. aprill 2021
Vaatamisi:

14.-16. aprillil toimusid veebis Eesti koolide võistkondlikud meistrivõistlused kiirmales 2021, kus osalesid ka meie maleringi õpilased juhendaja Sivert Raide (8.b) eestvedamisel. 

Meie jaoks oli tegemist esimese sellise võistlusega ning kuigi finaali ei pääsetud, olid mängijad 1.-4. klasside hulgas saavutatud 9. koha ja 5.-9. klasside hulgas 11. kohaga rahul. 

"Olen rahul meie sooritustega. Muidugi oleks saanud mõnes kohas paremini teha, aga see näitab, et meil on arenemise ruumi ja see on hea. Esimese korra kohta oli väga hea sooritus ja kõik mängijad on vaheaja ära teeninud!", kommenteeris juhendaja Sivert, kes noore juhendajana õpib alles 8. klassis. Lisaks võistles Sivert ka ise 5.-9. klasside tiimis ning oligi meie kooli esindajatest selles vanuseklassis edukaim mängija. 1.-4. klasside hulgas oli meie tiimi edukaim mängija Johanna Patlep (4.a). 

Kiitus ja suur tänu meie kooli esindanud õpilastele:
1.-4. klass
1. Kert Raide, 3.c
2. Johanna Patlep, 4.a
3. Mait-Madis Mõttus, 2.b
4. Keiron Kõivumägi, 3.c

5.-9. klass

1. Sivert Raide, 8.b
2. Laura Kasesalu, 7.c
3. Kevin Peterson, 5.a
4. Riko Kikkatalo, 6.a

Kuna õpilased said üle pika aja taas võistluskogemuse ja sellise koolitiimi kogemuse esimest korda, siis kindlasti jätkavad nad harjutamisega ja esindavad kooli ka tulevikus.

 

Maria Sikk 

arendus- ja noorsootööjuht