Uudised 2021/2022

Tore suvekool

09:24 23. august 2021
Vaatamisi:

17.-19.augustil osalesid Valga Põhikooli noored Eke Egor, Sivert Raide, Mirtel Üllim, Stiina Viher, Sandra Laine, Ingrid Birzgale, Mirtel Miia Paju ja juhendajad Anneli Malleus ja Nadezda Selivjorstova Tore suvekoolis.

Anneli pani ennast proovile pesapeana ja Sivert taaskord korraldusmeeskonnas ning õhtujuhina. Osaleti põnevates töötubades ja meeskonnamängudel. Esines bänd Kruuv ja toimusid põnevad stiiliõhtud. Oli igati põnev algus uuele kooliaastale.
Suvekoolis käinud õpilased andsid ka pisut tagasisidet Tore suvekoolile. Mirtel leidis, et Tore suvekooli puhul on parim kõikide positiivne meeleolu, huvitavad ja õpetlikud töötoad ning inimeste lahkus ja sallivus. Sivert leidis, et vanad sõbrad, mõnus seltskond ja uued kogemused. Stiina arvas, et väga tore oli uus pesa, kus olid väga vahvad inimesed. Stiinale meeldisid ka õhtused esinemised ja toredad juhendajad. Eke leidis, et pesadesse jaotamine on tore, kui sa alguses mitte kedagi ei tunne; parim asi on ümbrikutesse kirjade saamine ja nende lugemine ning et seal on väga toredad inimesed, kellega on suurepärane grupitöid teha.
Me tähistasime kõik üheskoos Tore suvekooli juubelit - PÕS 15 (Palju Õnne Suvekool)!