Uudised

Väärtuspõhine tunnustamine kooli sünnipäeval

13:08 14. märts 2023
Vaatamisi:

Kooli 11. sünnipäeva puhul tunnustati õpilasi, õpetajaid ja kooli töötajaid lähtuvalt meie väärtustest. Esmakordse ja ülekoolilise hääletuse tulemusena said tunnustuse 13 õpilast ja 7 õpetajat. 

Ühel kokkusaamisel arendusmeeskondade ja õpiringide juhtidega sai jagatud mõtet tunnustada kooli aastapäeval nii õpilasi kui ka töötajaid meie alusväärtustest lähtuvalt. Kuna käesoleva õppeaasta üldeesmärk on väärtuspõhise koolikultuuri jätkuv kujundamine, siis sobis selline tunnustamine väga hästi.

Kuigi kooli alusväärtusi on viis (õpirõõm, vastutus, turvalisus, koostöö ja lugupidamine), jagati esimesel korral tunnustusi kolmes kategoorias:

Lugupidamine

Igas suhtlusolukorras jäävad kaaslaste suhtes väärikaks ja lugupidavaks: Karoliine Riemann, Hans Ladva, Kätri Lass, Angelina Kobzar.

Õpilaste arvates on suhtlemisel alati väärikas ja lugupidav: Kairi Voode.

Kolleegide arvates jääb igas suhtlusolukorras väärikaks ja lugupidavaks: Ere Arbeiter.

Turvalisus

Kaaslaste arvates on turvaline õpilastel rõõme ja muresid jagada just nende õpilastega: Henry Allik, Henry Hõbemäe, Berta Park, Mikk Mihkelsoo, Raven Leppik.

Õpilaste arvates on turvaline rõõme ja muresid jagada just selle õpetajaga: Pauliina Võõras.

Kolleegide arvates on kõige turvalisem oma rõõme ja muresid jagada nendega: Kristina Ploom, Kristel Orula, Jane Koemets. 

Koostöö

Koostöö tegemine ja vastutuse jagamine on kõige meeldivam õpilastel omavahel just nende õpilastega: Freddy Mandel, Tejo Saar, Lysandra Pullerits, Marten Kukumägi.

Koostöö tegemine ja vastutuse jagamine on kõige meeldivam õpetajatel omavahel just selle kolleegiga: Tiivi Rüütel. 

Lisaks toome sõnapilvedena välja kõik ära märgitud õpilased, õpetajad ja töötajad. 

 

Maria Sikk

arendus- ja noorsootööjuht