Õpilane Kelly-Anete Koik: „Ega sportimine ei tee kellelegi halba!“

15:57 20. aprill 2015
Vaatamisi:

Kelly-Anete (6.d) on oma noorusele vaatamata jõudnud juba saavutada häid tulemusi kergejõustikus ning ta on kooli esindanud nii maakondlikul kui vabariiklikul tasemel. Kelly-Anete loost saame lugeda, kuidas armastus kergejõustiku vastu ja kindlad sihid motiveerivad trenni tegema.

Tegelen kergejõustikuga, mis on minu armastatuim spordiala. Hakkasin sellega tegelema, sest kergejõustik tundus minu jaoks põnev.

Treenin  4 – 5 korda nädalas. Sisehooaja veedan spordihallis, välishooajal treenin staadionil. Esmaspäeviti tegelen tavaliselt sprindiga ning teisipäeviti lõigutrennidega. Kolmpäeviti harjutan alade tehnikaid ning neljapäeviti mängin palli. Reedesed trennid on sisult erinevad.

Lemmikumateks aladeks on mul kõrgushüpe, odavise, tõkkejooks ning igal võimalusel harjutan ka teivashüpet. Need on mu parimad alad, sest need tulevad mul üpris hästi välja ja nõuavad palju harjutamist.

Enda olulisemaks  saavutuseks pean ma kõrgushüppes saavutatud isiklikku rekordit, milleks on 1.48m. Hästi tulevad välja ka odavise ja tõkkejooks.

Tunnen ikka vahel, et ei viitsi trenni teha, kuid ma mõtlen eesolevatele võistlustele. Tahan ikka saavutada igal võistlusel häid tulemusi ning see motiveerib mind trenni minema ja uute rekordite nimel rohkem treenima.

Rohkem hobisid mul ei ole, sest selleks ei ole üleliigset aega ega jõudu.  Minu päeva sisustab enamjaolt kool, trenn ja õppimine.

Innustaksin neid, kes veel trennis ei käi spordiga kasvõi vähesel määral tegelema. Hobidega tegelemine viib probleemidest mõtted mujale ning aitab otstarbekalt ära kasutada oma vaba aega. Ega sportimine ei tee kellelegi halba!

Kelly-Anete Koik, 6.d klass