Uudised 2023/2024

3.c ja 3.d tegutses jõulukuul

14:38 22. detsember 2014
Vaatamisi:

Jõulukuu alguses, 3. detsembril käisime RMK Kõrgeperve puhkealal matkal ja talvisel piknikul. Talvine mets oli kaunis ja vaikne, viisime metsloomade toitmiskohale toitu, sest loomadel on talvel toitu raske kätte saada. Väga tore oli metsas joosta ja mängida. Täname ka OÜ „Triinu Äri“, kes meile metsloomade jaoks toidu kaasa pani ning loomulikult ka meile talvise pikniku pidamiseks.

Arvasime koos, et saime teha loomadele toreda jõulukingi. 11. detsembril viis buss meid Viljandi teatrisse „Ugala“, kus saime nautida toredat etendust „Hiired on hiired“, saime teada, et loomarahvas on alati üksteise vastu sõbralik ning ka meie proovime alati omavahel sõbrad olla. Teatrisse tuli ka jõuluvana, kellelt saime kõik kingiks raamatu. Teatri koridorides olid vahvad töötoad, kus oli võimalik meisterdada ja mängida erinevaid mänge.

10. ja 12. detsembril käisime oma klassidega Valga Muuseumis jõulukaarte meisterdamas.

17. detsembril oli meil 3.-4. klasside jõulupidu ja pärast seda ka väike klassiõhtu.

18. detsembril oli meil ühine filmide vaatamise päev. Õpetajatega koos vaatasime ühte toredat jõuluetendust, milles meie õpetajad kaasa lõid ja aastaid tagasi algklasside õpilastele esinesid ning pärast vaatasime veel filmi „Väikevend ja Karlsson katuselt“, sest see tore raamat on meil jaanuari kuu kohustuslik kirjandus.

Meie arvates oli meil väga tore jõulukuu ja soovime kõigile toredaid jõule ja head koolivaheaega! Uuelt aastalt ootame, aga ikka toredaid ühiseid ettevõtmisi.

3.c ja 3.d klassi õpilased ja õpetajad.