Uudised 2023/2024

4.a ja 4.b klass käisid õppeekskursioonil

17:49 02. juuni 2015
Vaatamisi:

Sõitsime koos 4. a ja 4. b klassiga Tõravere Observatooriumisse. Kõik olid bussis väga lõbusad. Observatooriumis sai vaadata päikeseteleskoobiga päikeseplekke ja päikesepurskeid. Räägiti veel igasugustest tähtkujudest. Liikusime tähetorni, külastasime stellaariumit. Seal olid erinevad gloobused, infot planeetide kohta ja päikeseskeeme. Nägime ka päris meteoriiti, mis oli alla kukkunud 1947. aastal Siberis. Näidati reaalajas tähtkujusid.

Edasi reisisime Tartu Ahhaa Teaduskeskusesse. Rahvast oli seal palju ja vaadata veel rohkem. Kõige enam meeldis mulle peegellabürint, kus pidid otsima väljapääsu. Meeldis ka nööridest ennast ülestõmmatav atraktsioon. Väga huvitav oli  lennujaama turvatöötaja elukutset tutvustav ruum.
Saime vaadelda kalade ja sipelgate akvaariumi elu. Väga äge oli kaldpõrand, kus peal oli raske käia. Külastasime Ahhaa poodi, kus saime endale soetada vajaminevaid asju. Lõpetuseks käisime McDonald`sis ennast hamburgeriga premeerimas. Reis oli põnev, kõik olid rõõmsad ja rahulolevad.

Remy Ristain

4.a klass