Uudised 2023/2024

Projekti "Toidumaja lindudele" parima kooli tiitli võitis Valga Põhikooli 2.d klass

10:17 22. aprill 2016
Vaatamisi:

2.d klassi õpilased osalesid Võrumaa Kutsehariduskeskuse projektis "Toidumaja lindudele". Igast koolis sai projektis osaleda ainult üks klass. Projektis osales ligi 150 haridusasutust üle Eesti, parimaks tunnistati meie 2.d klass.

Talvel toideti linde ja üheskoos määrati toidumaja külastanud lindude liigid. Toidumaja külastasid peamiselt rasvatihased, varblased ja pasknäärid. Linnud jäädvustati pildile ja videole. Õpilased tunnistasid, et see oli üsna raske töö. Lõpuks valimis projektist ka video (link: https://www.youtube.com/watch?v=GYHyHqzZqbg).
Parimad toidumaja projektis osalejad kutsuti  20. aprillil tunnustamiseks ja auhindade üleandmiseks suurele lõpuüritusele Võru Kutsehariduskeskusesse. Samaaegselt toimus Võrumaa Kutsehariduskeskuses ka avatud uste päev ning lapsed said osaleda erinevates töötubades.
Parimate hulka valiti Valga Põhikooli foto "Rasvatihane ja puukoristaja" (mis trükiti ka tänutahvlile "Parim kool"). Foto autor on õpetaja Helle Veske, kes aitas kaasa pildistamisega.

 

Lisainfo:

Kairi Voode

2.d klassijuhataja