Uudised 2023/2024

Septembris käivitub SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) poolt rahastatav projekt „Õpime õues – kogudes, kogedes ja kogemata III“

10:27 10. august 2016
Vaatamisi:

Projekt „Õpime õues – kogudes, kogedes ja kogemata III“ sai SA Keskkonnainvesteeringute Keskuselt keskkonnateadlikkuse programmist õpilaste keskkonnateadlikkuse tõstmiseks  ja keskkonnahariduslike 2016/2017. õppeaasta tegevuste läbiviimiseks 18 424.60 eurot toetust.

Projekti „Õpime õues - kogudes, kogedes ja kogemata III“ eesmärgiks on kujundada jätkuvalt Valga Põhikooli õpilastes loodussõbralikku ja säästvat suhtumist läbi isiklikult looduses kogetud oskuste, teadmiste ja emotsioonide abil, saades neid osaledes erinevate looduskeskuste poolt pakutavates aktiivõppeprogrammides. Oluline on viia õpilased otse loodusesse õppima ja kogema - et nad õpiks loodust märkama, kuulama, vaatlema, joonistama, pildistama jne, just selline läbi emotsioonide mõjutamine muudab nende väärtushinnanguid ja suhtumist kõigesse elusasse meie ümber, aitab kujuneda keskkonnateadlikuks kodanikuks.

Projektis osalevad kõik Valga Põhikooli õpilased koos oma klassiõpetajate/aineõpetajatega. Projektitegevusi koordineerib Kairi Voode.

Projektide tegevused kestavad septembrist 2016 kuni juunini 2017.

Kõikidele klassile on mõeldud 1 kuni 2 õppekäiku, olenevalt vahemaa pikkusest.