Uudised 2023/2024

6.b klassi vahva koolipäev

11:01 28. november 2016
Vaatamisi:

Reedel, 25. novembril oli 6.b klassi koolipäev teistmoodi kui tavaliselt. Kodanikupäeva raames andsid tunde lapsevanemad.

Karmeni isa Tõnu Karpov rääkis, kuidas hea tahtmise ja huvi korral võib klassidiskorist saada ettevõtja, kes tegeleb lavatehnika ja valgustusega ning keda oodatakse iga peo ja kontserdi korraldustoimkonda. Oma jutu ilmestamiseks näitas ta videoklippe. Saime teada, et edukas olemise aluseks on hea meeskonnatöö. Meeskonna moodustavad meie sõbrad, sugulased ja klassikaaslased. Huvipakkuvamaks kujunes helipult, mille nuppe võisime ka ise liigutada ja kuulata, kuidas heli muutub.

Edasi jätkus koolipäev Priimetsas, kus meid ootas Merili isa Andres Reede, et proovile panna meie meeskonnatöö oskused. Ta õpetas meile, kuidas korraldada teadmata kadunud inimese otsinguid. Kui teooria kuulatud, jagas ta meile kõigile ülesanded ja helkurvestid. Seejärel „kaotas“ ta ära meie kaks poissi, keda hakkasimegi otsima. Jacklyn ja Evelin jäid staapi, ülejäänud võtsime rivvi. Enne kui rühmajuhid Merili ja Ainar andsid käskluse liikuma hakkamiseks, toimus loendus. Liikuda tuli ühtlases rivis ja hästi aeglaselt, sest pidime väga hoolikalt jälgima ümbrust. Kui midagi leidsime, tuli raadiosaatjaga võtta staabiga ühendus ja raporteerida. Meie tubli otsingu tulemusena leidsime peagi meie „kadunud“ Eduardi ja Karl-Eriku üles. Seejärel toimus uus loendus, et välja selgitada ega keegi vahepeal kaduma läinud ole.

Kui staapi tagasi jõudsime, tegime kokkuvõtte sellest, mida õppisime. Ja siis tuli üllatus – Grete isa Ain Joosu, kes osales meiega otsingul, tõi autost termose kuuma teega ning soojad viineripirukad. Küll maitsesid need hästi. Aitäh Grete emale, kes meie peale mõtles.

See oli vahva päev. Suur aitäh Tõnu Karpovile, Andres Reedele, Ain ja Jaanika Joosule! Loodan, et ka edaspidi jätkub meie koostöö ning meil on koos palju toredaid ettevõtmisi.

Ene Sõstar

6.b klassi klassijuhataja