Uudised 2023/2024

Foto: M.Sikk
Vasakult: juhendaja Kristo Jesse; jooksjad Karmo, Emma, Liisi ja Kristella.

Tervisepordiring osales oma esimesel rahvajooksul

14:50 13. november 2017
Vaatamisi:

11. novembril toimus Tambres 26. Mardijooks, mille 4 km distantsil osalesid ka Valga Põhikooli tervisespordiringi õpilased. Lisaks oli jooksurajal näha ka meie kooli kergejõustiklasi.

Hoolimata veidi tuulisest, jahedast ja vihmasest ilmast olid tervisespordiringi aktiivsed esindajad: Karmo Aab (5.c), Emma Lepik (6.c), Liisi Liivarand (6.b) ja Kristella Sikk (6.a) kohal ning panid end proovile. Eesmärk oli joosta mõnusas tempos ja saada eelkõige kogemus ning nautida koos liikumist. Õpilased on ka varem kokku puutunud osalemisega erinevatel spordivõistlustel või rahvajooksudel, kuid niimoodi ühiselt mindi jooksma esimest korda. 

Huviringis on loodud treeningrühm, kellega koos käiakse jooksmas, tehakse lihtsamaid jõu- ja jooksuharjutusi ning venitusi. Koos osaletakse Valga ja Valgamaa rahvaspordiüritustel ja võimalusel ka vabariiklikel rahvajooksudel- ja kõndidel.

Ring on sobiv nii algajatele, kes tahaksid nõu ja tuge treeninguga alustamisel kui ka kogenenumale spordihuvilisele, kes otsib toredat seltskonda, kellega koos treenida. Rühmaga saab ka jooksvalt liituda. Huvi korral kirjuta: kristojss@gmail.com.

 

Maria Sikk

Arendus- ja noorsootööjuht

maria.sikk@gmail.com