Uudised 2023/2024

3.a külastas ilusalongi

09:19 18. detsember 2017
Vaatamisi:

Meie 3.a käis Pargimaja ilusalongis. Seal töötas Leviise ema Kristina. Minule tema töökoht meeldis väga. Seal oli üks ilus peegel ja tuled ümber selle. Seal oli veel fotostuudio ja me tegime kõik koos pilti. Meile pakuti ka kommi ja piparkooke, mis olid väga maitsvad.

Krisete Kikkas, 3. a klass

 

Käisime klassiga Valga Pargimaja ilusalongis. Seal töötab Kristina. Tema tööks on inimesi ilusaks teha ehk neid meikida, maniküüri ja pediküüri teha. Lisaks sellele teeb ta veel fotosid ja seal saab ka sünnipäevi pidada. Kristina näitas meile oma töökohta ja oma fotostuudiot ja seda, kus ta pediküüri ja maniküüri teeb. Ta rääkis veel, et ta ise valib, mis kell ta tööle minna tahab. Vahepeal võtab ta üldse vaba päeva. Me tegime seal ka paar fotot. Enne koju minekut joonistasime kõik ühe pildi. Need pildid jäid Kristina juurde mälestuseks.

Laura-Liisa Vilt, 3. a klass

Me külastasime klassiga Valga Pargimaja salongi. Seal näidati fotostuudiot ja kuidas puldiga tausta vahetada. Siis viidi meid üles korrusele. Seal oli puhketuba, töölaud ja protseduuride tuba, kus tehakse näohooldust, pediküüri ja maniküüri. Siis läksid posid üles ja kui nad alla tulid, saime küsimusi esitada. Iga laps sai salongis pildi joonistada. Kokkuvõtteks oli seal väga tore!

Mia-Loretta Koop, 3.a klass