Uudised 2023/2024

Minu sõit Lottemaale

11:54 22. detsember 2017
Vaatamisi:

Ühel kenal hommikul kell 9.30 sõitsime me terve klassiga Lottemaale! Seal oli kogu klassil väga lõbus! Mulle meeldis väga Lotte maja, sest seal sai katusele tõusta ja Lotte liumäest alla lasta. Bruno maja oli ka väga põnev, eriti Bruno tuba. Mulle meeldisid väga ka meie giidid: sea ema Helmi, rebane ja isasjänes Adalbert. Ka teatrietendused oli toredad. See oli väga lõbus ja tore päev!

Margarita Prokofjeva, 3. a klass

Kui me Lottemaal käisime, siis me käisime igal pool huvitavates kohtades. Me käisime näiteks Lotte majas, väiksemates majades ja ühes ägedas laevas. Me käisime veel kaks korda teatris. Lottemaal saime veel kuusekaunistusi meisterdada. Söögiks saime teed ja pirukat. Seal saime tunnikese vabalt liikuda ja me käisime tornis. Kahjuks me ei jõudnud kõiki maju läbi käia. Tornist nägime kogu Lottemaad. Nägime seal kärbes Jaaku, Lottet, Lotte ema, Adalberti ja Giovannit. Väga tore päev oli!

Riko Kikkatalo, 3. a klass

Me käisime teisipäeval Lottemaal. Seal oli hea ringi joosta. Alguses ma arvasin, et seal on igav, aga minu üllatuseks ei olnudki. Kõige naljakam oli siis, kui Albert kutsus ühe inimese tantsima, luuletust lugema ja laulma. Meisterdama minnes arvasin, et ma ei oska midagi teha. Minu üllatuseks ütlesid teised, et tegin ägeda töö. Mulle ja teistele õpilastele meeldis teatrietendus. Soovitan kindlasti minna. See on koht, kus näed ja koged kõike, mida varem pole teinud. Seal on tore. Lotte ja tema ema tegid parima teatri elus.

Maximus Tamm, 3. b klass

Me nägime Lottemaal palju asju. Seal olid erinevad tegelased: Lotte, Albert, Bruno, Lotte ema ja Lotte isa. Lottemaal oli sellepärast väga huvitav, et me saime käia erinevates majades ja osaleda erinevates programmides. Seal sai meisterdada ja poodides käia. Samuti
külastasime kahte teatrietendust. Seal sai kuusepuud meisterdada ja kaunistada. Me saime seal süüa, aga sai oli kahjuks liiga kõva.

Cäroly Matus ja Kaisa Metsar, 3. b klass