Uudised 2023/2024

Kanname helkurit!

14:36 15. november 2018
Vaatamisi:

Koolis on alanud helkurikampaania, sest aasta kõige pimedam aeg on käes. Selle raames on kahel hommikul kontrollitud õpilastel helkurite olemasolu.

08. novembril toimus Kungla tänava õppehoones esimene helkurite kandmise seire. Meie rõõmuks olid paljudele  lastele juba helkurid muretsetud ning need vilkusid toredasti laste riiete või koolikoti küljes. Samas tulid kooliuksest sisse 176 õpilast, kellel helkurit veel ei olnud.

15. novembril toimus uus kontrollipäev. Vabaduse tänava õppehoones käivatel õpilastel olid enamusel helkurid olemas, ainult 18 õpilast olid koolitee jalge alla võtnud ilma helkurita. Samuti anti 14 lapsevanemale soovitus helkur oma üleriietele või nähtavale kohale kinnitada.

Kungla tänava õppehoones olid lood kurvemad. Kooli tuli 128 helkurita õpilast. Neile jagati hommikul helkureid ning vajadusel saavad õpilased koolipäeva jooksul garderoobis oleva helkuripuu küljest ka ise sobiva helgiheitja valida ja riietele kinnitada. Helkuripuu kasvab ka Vabaduse tänava majas ja on jõudsalt vilja kandnud, sest enamusel seal õppivatel õpilastel on helkur olemas.

Helkurikampaaniat valvab garderoobis Helkurmees, kelle abil saavad kõik koolimajja sisenejad kontrollida, kas helkur ikka autodele nähtaval kohal asub.
Selliseid helkurihommikuid tuleb veelgi ning soovime kõigile säravat helkimist!
Oleme ise turvalised liiklejad ja aitame ka teistel seda teha!

Meeli Uibomägi
Tugikeskuse juht