Uudised 2023/2024

Projektipäevad tulevad taas!

13:52 30. mai 2019
Vaatamisi:

6. ja 7. juunil 2019 toimuvad meie koolis taas projektipäevad 5.-8. klasside õpilastele, kus erinevate töötubade juhendajateks on õpetajad ning kooli koostööpartnerid. Tavaliste koolitundide asemel toimub kahe päeva jooksul 23 erinevat töö- ja õpituba, mille vahel õpilased saavad ise valida, näiteks on võimalik valida pasta ja sefiiri, fruktodisaini, mokteilide, puidust kikilipsude, rütmimuusika, karjääriplaneerimise, molekulaargastronoomia, Arduino, TORE, KiVA, pääste- ja ohutusalase, maalimise, tantsimise, lauamängude, tantsufilmide, virtuaalreaalsuse, eeterlikud õlid kosmeetikas, vabatahtliku töö, meedia töötuba või hoopis koolijuhiga arutleda unistuste kooli üle. Nii tekib igale õpilasele isiklik tunniplaan ja igas õpitoas on koos eri vanuses õpilased.

Registreerimine töötubadesse toimub 31. mai kella 9.00st kuni 4. juuni kella 22.00ni.

 

Projektipäevad on ellu toodud sel põhjusel, et õpilased saaksid tegeleda huvipõhiste teemadega ning teadmiste rakendamisega praktikasse. Nii ongi õpilastel endil võimalus valida erinevate õpitubade hulgast sobivaimad. Registreerimislehed on õpilaste jaoks avatud Stuudiumis. Iga õpitoa juures on ära märgitud ka väike kirjeldus. Kui õpituppa registreerumise link on suletud, siis on vastava õpitoa õpilaste piirarv täis ja rohkem sinna registreeruda ei saa. Õpilased, kes ennast ühtegi õpituppa ei registreeri, registreeritakse 5. juunil automaatselt õpitubadesse, kus on vabad kohad.

Valida saab järgnevate kestvustega õpitubade vahel: 1. Üks kahepäevane õpituba. 2. Kaks ühepäevast õpituba. 3. Üks ühepäevane + kaks kahetunnist õpituba 4. Neli kahetunnist õpituba. Kui jääte registreerimisega hätta, saatke kiri Stuudiumi administraatorile: Kristel Orula.