Uudised

Valga Põhikooli õpilastes loodusteadusliku pädevuse arendamine keskkonnahariduslike aktiivõppeprogrammide kaudu 2022/2023 õppeaastal.

08:11 06. september 2022
Vaatamisi:

Ka sel õppeaastal on meie kooli õpilastel võimalus osaleda ühes loodushariduskeskuse aktiivõppeprogrammis. Igale klassile oleme välja valinud sobivaima õppekavakohase
õppeprogrammi, mis arendab keskkonnahoidlikku, loodussõbralikku ja säästvat suhtumist  kogetud teadmiste ja emotsioonide kaudu.

Õpilastel on võimalus matkata ja noppida marju Teringi rabas, uurida Eesti mageveekalu järvemuuseumis ning putukaid Vellaveres, katsetada  koos Hullu Teadlasega, orienteeruda Toomemäel ning filosofeerida evolutsioonist.

Õppeprogrammides osalemisega teevad algust 06. septembril 6.klasside õpilased ja 07. septembril 1. klasside õpilased, kui panevad oma teadmised ja oskused proovile  Teringi rabas matkates.

Täname meie lahkeid ja paindlikke koostööpartnereid: Tartu Ülikooli muuseum, Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed, SA Vapramäe-Vellavere-Vitipalu, Võrtsjärve õppekeskus, MTÜ Lilli Looduskeskus, OÜ Reisime Koos.

Õppeprogrammides osalemist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK).
Projekti koordinaator
Tiivi Rüütel