Stuudium ja E-postkast

Google Workspace
Stuudium

Kooli Facebook

Kooli Facebook

Konkursid/võistlused 2022/2023

Fotol on eelmisel aastal osalenud õpilaste tunnistused ja auhinnad. Auhindadega toetas kooli Valgamaa Arenguagentuur.

Valga Põhikooli õpilased osalesid majanduse e-viktoriinil

10:52 21. oktoober 2022
Vaatamisi:

Ettevõtlusnädala raames 6. oktoobril toimunud e-viktoriinil osales 1954 õpilast Eestimaa 79 koolist. Valga Põhikoolist osales kokku 64 õpilast ning avalikult toodi välja need tublimad, kes said 30-st punktist vähemalt 20 punkti. Meie koolis oli selliseid õpilasi 21.

Kooli parima tulemuse ehk 26 punkti saavutas Hanna-Liisa Kronberg 9.d klassist. Teist kohta jagasid Krisete Kikkas (8.a), Laura-Ly Vaarend (9.d) ja Martin Klimov (8.a) ning kolmanda koha said Brigitta Medvedski (9.d), Leviise Bogatšov (8.a), Lisandra Vaher (9.d) ja Marten Kukumägi (9.c). Vabariigi 2 parimat sooritajat kogusid 29 punkti ja need punktid läksid Rõuge Põhikooli ning Tartu Karlova Kooli. 

Kiitus kõigile osalenud õpilastele 7.a (klassijuhataja Ene Sõstar), 8.a (klassijuhataja Kersti Piir), 8.b (klassijuhataja Ene Kivi), 9.c  (klassijuhataja Margit Tiislär) ja 9.d  (klassijuhataja Maria Sikk) klassist.

Viktoriini 30 küsimusele vastamiseks rakendasid noored oma teadmisi majandusest ja ettevõtlusest, abiks oli internet.

E-viktoriin on osa JA Eesti ja EBS Gümnaasiumi poolt korraldatud põnevast meeskonnamängust Creatlon, mille raames saavad õpilased lahendada loovaid ülesndeid. Viktoriini edukalt läbinud õpilased saavad võimaluse mängus jätkata. Mängu teises etapis tuleb sooritada ettevõtlusalane meeskonnatöö ning kolmandas etapis teha loovülesanne.

Auhinnaks on EBS Gümnaasiumi ja JA Eesti poolt parimatele kreatleetidele ärimehele vääriline päev. Parimatest parimad kreatleedid lunastavad endale tasuta õppekoha aastaks EBS Gümnaasiumi ettevõtlusklassis.

Rohkem infot ja üldtulemused asuvad siin: http://ja.ee/sundmused/creatlon/e-viktoriin.html.

 

Maria Sikk

Arendus- ja noorsootööjuht

Ettevõtliku Kooli koordinaator koolis ja ettevõtlusringi juhendaja